Панель навигации

Wednesday, September 19, 2012

Шоколадный крем - Chocolate frosting

Выход: 3 стакана

Простой рецепт простого классического американского щоколадного крема. Хорошо подходит для использования в тортах, печенье, браунис или кексов (капкейков).

Состав:

220 грамм масла - мяшкого, но не растаявшего
3,5 стакана сахарной пудры
0,5 стакана какао порошка
0,5 ст.л. соли
ванилин или ванильный сахар
4 столовых ложки молока или сливок

Способ приготовления:

Взбить масло с помощью миксера в течении нескольких минут на средней скорости. Выключить миксер. Добавить 3 стакана сахарной пудры и все какао. Включить миксер на маленькую скорость, и взбивать так пока масло не впитает сахар и какао. Теперь увеличте скорость на среднюю и добавьте ванилин, соль и молоко (или сливки). Если крем должен быть жиже, то можно добавлять по одной ложке молока, взбивая после каждой, пока не дойдедте до нужной консистенции.

Serves: 3 cups

A simple recipe for classic chocolate buttercream frosting. Perfect for frosting cakes, cookies, brownies, or cupcakes.

Ingredients

1 cup unsalted butter (2 sticks or 1/2 pound), softened (but not melted!)
3 1/2 cups confectioners (powdered) sugar
1/2 cup cocoa powder
1/2 teaspoon table salt
2 teaspoons vanilla extract or 1 teaspoon almond extract
4 tablespoons milk or heavy cream

Instructions

Cream butter for a few minutes in a mixer with the paddle attachment on medium speed. Turn off the mixer. Sift 3 cups powdered sugar and cocoa into the mixing bowl. Turn your mixer on the lowest speed (so the dry ingredients do not blow everywhere) until the sugar and cocoa are absorbed by the butter. Increase mixer speed to medium and add vanilla extract, salt, and milk/cream and beat for 3 minutes. If your frosting needs a more stiff consistency, add a little more sugar. If your frosting needs to be thinned out, add additional milk 1 tablespoon at a time.

No comments:

Post a Comment